קינוח לשבת: רולדת שוקולד מוקה

מתכונים | ל' שבט התשע"ה הדפסה הוספת תגובה

רולדת שוקולד מוקההמצרכים:

  • 5 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/4 כוס קקאו ( ועוד טיפה לפיזור על נייר אפיה)
  • 2 כפות קורנפלור

לקצפת הקפה:

  • 1 שמנת מתוקה / ריצ' פרווה
  • 2 כפיות נס קפה
  • 1/4 כוס חלב / חלב סויה

לציפוי גנאש:

  • 1/2 שמנת מתוקה/ ריצ'
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קציפה לבנה סמיכה, מוסיפים את החלמונים, מנפים פנימה את הקקאו והקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה.
שופכים לתבנית תנור על נייר אפיה עם טיפה קקאו, אופים 15 דקות בחום 180 מעלות, מצננים והופכים על מגבת ומגלגלים לצורת רולדה.
בינתיים מכינים את המלית: מקציפים את השמנת / ריצ' ומוסיפים את האבקת קפה (לא מגורען) אחרי שהקצפת יציבה להוסיף חלב ולערבב ידנית, לפתוח את הרולדה למלאות ולגלגל שוב

להכנת גנאש:

להרתיח את השמנת /ריצ' על הגז לרתיחה מלאה, לכבות את הגז ולהוסיף את השוקולד, להמתין כמה שניות ולערבב עד שהשוקולד נמס לגמרי.
לשפוך מעל העוגה ולקשט כרצונכם.

בהצלחה….

יסכה קליין –  קונדיטורית – 0549380308

רולדת שוקולד מוקה

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק והישארו מעודכנים

  • כתבות נוספות שאולי יעניינו אותך:

  • כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *